Disclaimer

De Lava is het ledenblad van de Jonge Socialisten in de PvdA (JS), gevestigd in Den Haag. Voor meer informatie over de Jonge Socialisten, kijk op www.js.nl.

Deze website, de inhoud ervan en de erop aangeboden producten en diensten worden met grote zorg en toewijdingĀ samengesteld en onderhouden. Desondanks kunnen de Lava en de Jonge Socialisten in de PvdA niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van deze informatie. De Lava en de Jonge Socialisten in de PvdA aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit of en enig opzicht verband heeft met het gebruik van de website of de informatie daarop. Tevens zijn zowel de Lava als de Jonge Socialisten in de PvdA op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de toegang tot, of de informatie op, enige website die is gelinkt van of naar de website van de Lava.

Copyright

Het is niet toegestaan enige informatie van deze site te kopiƫren, verspreiden of anderszins zonder toestemming nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Lava, bij monde van de hoofdredacteur.

Redactiestatuut

De Lava ontwikkelt op dit moment een redactiestatuut voor gebruik door de redactie.

Contact

Wil jij ook meeschrijven met de Lava? Of heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van een column, artikel of andere schrijverij? Neem dan contact met ons op via onderstaande e-mailadres. Voor vragen over de Jonge Socialisten in de PvdA kan je terecht op hun website: www.js.nl.

E-mailadres: lava@js.nl

Lees verder; klik hier…
Copyright 2020 - Jonge Socialisten in de PvdA