Edities

De Lava komt maandelijks digitaal uit, via de website en als nieuwsbrief. Als je lid bent van de Jonge Socialisten in de PvdA, of als donateur aan onze vereniging verbonden bent, ontvang je de Lava ook eenmaal per jaar in papieren vorm. Wil jij ook de Lava in papieren vorm ontvangen? Word dan lid van de Jonge Socialisten in de PvdA!

Digitaal

De digitale edities van de Lava zijn hieronder in de lijst te vinden. Hierbij vind je ook edities die in de toekomst nog uit gaan komen; dit zijn onderwerpen waar de redactie op dit moment mee bezig is. Zou je graag mee willen helpen met een van deze onderwerpen? Neem dan contact met ons op.

Maart 2018: #StemopeenVrouw
– April 2018: het Koningshuis
– Mei 2018: Schulden
– Januari 2019: Winternummer 
– Mei 2019: Europa
– Mei/ Juni 2020: Onderwijs

Archief

Het digitale archief van de Lava is te vinden op onze issuu-pagina. Daarnaast zijn de volgende edities ook als artikelen online te bezichtigen:

Februari 2017: Verzet je tegen de reactie!
Mei 2017: De toekomst van de vakbond
September 2017: Het digitale kanaal

Contact

Wil jij ook meeschrijven met de Lava? Of heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van een column, artikel of andere schrijverij? Neem dan contact met ons op via onderstaande e-mailadres. Voor vragen over de Jonge Socialisten in de PvdA kan je terecht op hun website: www.js.nl.

E-mailadres: lava@js.nl

Lees verder; klik hier…
Copyright 2020 - Jonge Socialisten in de PvdA