LAVA zoekt nieuwe hoofdredacteur!

Gepubliceerd op 12/08/2020
Geschreven door

Aankomend Congres heeft ieder lid de mogelijkheid om te solliciteren voor een van de mooiste functies binnen de vereniging: hoofdredacteur van de LAVA! Na deze functie twee jaar te hebben vervuld, neemt onze gewaardeerde hoofdredacteur Jasper afscheid. Als hoofdredacteur draag je zorg voor ons ledenblad, stuur je redacteuren aan en denk je na over het grotere plaatje. We zoeken een gedreven persoon met taalgevoel, een scherpe pen en een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en organisatietalent. Eerdere journalistieke ervaring is een pre, maar geen harde eis. Meer informatie over het hoofdredacteurschap en de sollicitatieprocedure is te vinden in de Eerste Congreskrant.

“De afgelopen twee jaar heb ik mij – samen met vele andere JS-leden – met veel plezier en enthousiasme ingezet voor de LAVA. Het is een platform waar politiek inhoudelijke zaken en de JS als vereniging samenkomen. Er is volop ruimte om te leren en voor verdieping. Het moment dat de LAVA op de mat valt is dan ook telkens weer heel bijzonder.” – Jasper Kars (uittredend hoofdredacteur LAVA)

Kandideren voor de functie van hoofdredacteur LAVA kan door uiterlijk vrijdag 21 augustus (23:59 uur) een brief te sturen naar de voordrachtscommissie via js.verkiezingen.presidium@gmail.com.

categorieën: Bericht
tags: , , , ,

Contact

Wil jij ook meeschrijven met de Lava? Of heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van een column, artikel of andere schrijverij? Neem dan contact met ons op via onderstaande e-mailadres. Voor vragen over de Jonge Socialisten in de PvdA kan je terecht op hun website: www.js.nl.

E-mailadres: lava@js.nl

Lees verder; klik hier…
Copyright 2020 - Jonge Socialisten in de PvdA